Kamp op 14 en 15 september

11-09-2017

Volgende week is het zo ver, dan gaan we op reis naar de pruikentijd en revolutie! Hierbij wat meer informatie en de inpaklijst.

De bus richting het kamp vertrekt donderdagochtend 14 september om 9.00 uur. Zorg dat je om 8.30 uur aanwezig bent, zodat alle spullen en kinderen tijdig in de bus geladen kunnen worden.De kleuters worden donderdag om 18.00 uur op het kamp opgehaald.

De kinderen van de groene, blauwe en paarse groep blijven een nachtje slapen en komen de volgende dag om 14.00/14.30 uur terug op school.

INPAKLIJST

De eerste dag moeten de kinderen een lunch meenemen van thuis. Voor drinken wordt op het kamp gezorgd. Verder is er genoeg te eten, er zijn ook regelmatig tussendoortjes.

Ondergoed & Sokken
Kleding voor 2 dagen, evt. een extra setje (denk ook aan iets warms voor ís avonds)
Zwemkleding & handdoek (bij warm weer wordt er met water gespeeld)
Toiletspullen
Een theedoek
Regenkleding/laarzen (afhankelijk van het weerbericht)
Pyjama
Slaapzak, kussen en hoeslaken (1 persoons voor over het matras)
Knuffel
Zaklamp
Plastic zak voor vieze/natte kleding
Medicatie indien nodig (voor, of bij aanvang van het kamp inleveren bij Anneriek, Marjolein of Melissa)

Het is handig om alles zoveel mogelijk te merken om zoekraken te voorkomen.