Start 12.30 uur! Lawaaimanifestatie voor familie Andropov!

03-07-2018
Culemborgse scholen laten zich horen voor de familie Andropov

Onze leerlingen Maksim (14), Denis (10) en Arina (5) Andropov dreigen Nederland te worden uitgezet. Dit laten wij niet zomaar gebeuren! Met een lawaaioptocht protesteren we tegen de geplande uitzetting van het gezin Andropov.

Donderdag 28 juni werd de familie ís ochtends vroeg van haar bed gelicht en vastgezet in een detentiecentrum. Maksim, Denis en Arina zijn geboren en opgegroeid in Nederland. Ze horen hier thuis en worden erg gemist door hun klasgenoten.

Kom ons helpen zoveel mogelijk lawaai te maken en laat ook je stem horen tegen de uitzetting van de 3 kinderen en hun ouders!

12.30 uur: Start lawaaioptocht bij Lek en Linge (Annie M.G. Schmidtpad) en Blink (Jan van Riebeeckstraat)
13.00 uur: Lawaaimanifestatie op de Markt, met medewerking van burgemeester Gerdo van Grootheest

De tijd is gewijzigd vanwege een begrafenisdienst in de kerk op de Markt