Manifestatie kinderpardon

14-11-2018
Op 20 november is het de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. Op die dag vindt van 19.00 - 20.00 uur in de Grote of Barbarakerk in Culemborg en aansluitend op het marktplein, in het kader van de kinderrechten, een manifestatie ten behoeve van een ruimhartig en echt toegepast Kinderpardon plaats.

Deze lokale manifestatie is bedoeld om vooral aan de familie Andropov te laten zien dat de strijd om het Kinderpardon ook echt toe te passen, niet is opgegeven. Ook al verlaten zij Nederland om hun asielzaak, die dient op 18 december, in een voor hen vreemd land Oekra´ne af te wachten, doel is hen weer op te nemen in de Culemborgse gemeenschap. Alleen zo kan recht worden gedaan aan hier gewortelde kinderen en hun ouders. Ook de andere 400 kinderen, vallend onder het pardon, moeten daarbij beschermd worden, ongeacht de reden of duur van procedures waarin hun ouders en de overheid verwikkeld zijn.

Blink brengt deze manifestatie onder uw aandacht om de familie Andropov te blijven steunen.
De Culemborgse familie Andropov is eerder dit jaar uitgezet naar de Oekra´ne om daar de procedure af te wachten. Maksim, Denis en Arina hebben recht op een besluit in hun belang!

De familie steunen kan via www.uitgezet.nl